fbpx

Besøg vores gemte lille perle …

 

Skal dig og dine gæster have en god oplevelse i en uformel atmosfære, så kan du trygt overlade dit næste selskab i vores hænder.

Hos Kræs Café & Butik kan vi rumme alle livets små og store begivenheder. Vi er i øjenhøjde med vores gæster, og står altid klar til at skræddersy dit arrangement. Her er der fokus på kvalitet, og kan vi få det lokalt er det selvfølgelig at foretrække. Vi brænder for den unikke og personlige oplevelse, samtidig med at der er plads til hyggen.

Vores lokaler har kig til smukke Ringkøbing Fjord, og er vejret til det har både dig og dine gæster mulighed for at nyde udsigten på vores terrasse. Indenfor i caféen er der mange muligheder for opdækning, og vi guider dig selvfølgelig frem til den bedste løsning for jer. Fælles er dog de lyse indbydende rammer, og at stedet fuldstændig kan blive jeres. Vi er desuden behjælpelig med idéer til bordpynt, hvis ikke i selv har nogle ønsker.

 

 

Menuen og vinene dertil fastsættes i tæt samarbejde med vores kok og sommelier, der begge brænder for deres respektive fag og er ærekær når det kommer til deres håndværk. Det betyder at der er øje for detaljen, og at standarden sættes højt for det bedst mulige resultat. Maden tilberedes med kærlighed, for det tror vi kan smages, og betjeningen er hjertevarm og professionel.

 

 

Vores ejer Elin Bille Nørgaard har været i branchen siden 70´erne, og er derfor en erfaren og kyndig spiller. Hun har dyrket vinens-verden i ligeså mange år, og er selv et madøre i privat – såvel som professionelt regi. Desuden har hun set og oplevet lidt af hvert, så der er ikke det spørgsmål, scenarie eller ønske hun ikke kan komme med sin faglige mening og vejledning omkring.

 

Har vi fanget din interesse?

Så kom forbi hos os for en uforpligtende snak, og muligheden for at tage omgivelserne og lokalerne ind – ellers kontakt os på bestil@cafekraes.dk.

 

Følg os også vores Facebook og Instagram side hvor der er mere inspiration, konkurrencer og meget mere …